Видео

Добровољна акција по месним заједницама у општини Љиг

Организација IDC Србија у сарадњи са аустријском фирмом ASB и локалном самоуправом општине Љиг наставља са пројектом „Реконструкција пољопривреде у љишкој општини“ . Пројекат обухвата пружање помоћи угроженим домаћинствима у мајским поплавама.

Стипендије за студенте

Председник општине, Драган Лазаревић, угостио је 29.12.2014. године студенте са територије општине Љиг и честитао им на великом успеху који су до сада остварили на својим студијама. Том приликом уручио им је скромне стипендије у вредности од 8000 динара месечно, којима локална самоуправа жели на награди најбоље студенте као подстицај да буду још бољи у даљем раду и школовању.

Помоћ породиљама општине Љиг

Председник општине, Драган Лазаревић, 29.12.2014. године угостио је породиље са територије општине Љиг и том приликом уручио им новчану помоћ у вредности од 30 000 динара за свако новорођенче у 2014. години. Програм подршке породиљама покренут је на иницијативу Општинског одбора Српске напредне странке и реализује се од момента када је наша странка преузела власт у општини Љиг.

Pages