Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ЗАТВОР ЗА САРАДНИКЕ КРИМИНАЛАЦА

У Српској напредној странци следи велико чишћење структура које су очигледно хтеле да извуку политичку корист од евентуалне компромитације председника Српске напредне странке и Србије Александра Вучића и чланова његове породице, а које су незаконито прислушкивали и пратили одметнути делови МУП повезани са криминалним кланом Вељка Беливука.

Српска напредна странка је велика и јака странка, и највећа странка у Југоисточној Европи. Нажалост, извесно је да је Вучевић у праву кад упозорава да у странци међу стотинама хиљада чланова има и оних који раде у свом личном интересу, а не у интересу оних због којих Српска напредна странка и постоји, а то су грађани Србије. Такви људи не треба да буду део странке, а Српска напредна странка ће без таквих људи бити још снажнија, рекла је члан Председништва Српске напредне странке и потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић.

Михајловић је истакла да је посебно важно да се истражи све у вези са прислушкивањем председника Србије и праћењем чланова његове породице, и да се они који су у томе учествовали и који су сарађивали са члановима криминалних група нађу у затвору заједно са њима.