Вести

ОРЛИЋ: ОПАСНИ ЦЕНТРИ МОЋИ РАДЕ ВУЧИЋУ О ГЛАВИ

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић реаговао је на признање Саше Јанковића да су му странци нудили да руши председника Србије.

"Нико више нема право да са подсмехом коментарише сазнања да постоје стране државе, опасни центри моћи, који Александру Вучићу раде о глави. Који не бирају средства да уместо њега поставе своје марионете на власт, а за тај паклени наум траже сараднике свуда на политичкој сцени, па и унутар СНС-а, рекао је Орлић.

"Видимо сада како се појединци и сами хвале да су били отворено позивани да у томе учествују. Отворено то признају, поносе се тиме чак. Они који би да време врате уназад, у нападу на слободну и независну политику Александра Вучића, на Србију коју је учинио државом која данас неће да клечи ни пред ким и не прима налоге из туђих амбасада, спремни су на буквално све. Чак и на то да председнику Србије - "стане срце"", рекао је Орлић.

"И треба народ да види ова језива сведочанства, како би озбиљност ситуације у којој се држава налази, те застрашујуће димензије зла које се над њом надвило, биле потпуно јасне свима. А посебно треба да се тргну сви у СНС-у. Ко данас, након овога, није спреман да стоји у првим редовима - није ни достојан имена свог председника, нити заслужује да се назове чланом своје странке. Напади којима су Александар Вучић и Србија изложени непрекидно, како на спољном плану, тако и од стране мрачних тајкунско-мафијашких структура из бившег режима унутар земље, сада су јасни свима. И нико нема изговор да каже да нешто није разумео", изјавио је Орлић.