Вести

ВУЧИЋ: ДА СРБИЈА НАСТАВИ ДА НАПРЕДУЈЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић објавио је нову видео поруку о напретку Србије у којој је истакао да Србија расте после много година, да може да буде најбоља у Европи и да он у њу верује.

"Невероватно којом брзином се промене дешавају. Неке земље су одскочиле у Европи, једна је апсолутно доминантна, многи други падају, Србија расте", истакао је Вучић.

Вучић је навео да Србија расте после много година, после много деценија пропадања и истакао да ту прилику не смемо да пропустимо и морамо да учинимо све што можемо да Србија настави да напредује и да настави да расте.

"И то можемо - да будемо убедљиво најбољи у Европи. Ми морамо да верујемо у себе, ја верујем у вас. Ја верујем у вашу енергију, верујем у ваш рад, у ваш труд, верујем у Србију, верујем у сваког српског човека, и знам да можемо да будемо бољи од других. Показали смо и то можемо и морамо да наставимо", поручио је Вучић.

Вучићеву поруку илуструје видео у коме се смењују снимци инфраструктурних радова у Србији, изградње фабрика, болница, Београда на води, табела о привредном расту, БДП-у, оцена Европске комисије.