Вести

БРНАБИЋ: МЕДИЈИ У ВЛАСНИШТВУ ЈУНАЈТЕД ГРУПЕ ОПЕТ ПЛАСИРАЈУ ЛАЖИ

Повереница Српске напредне странке за Град Београд Ана Брнабић изјавила је поводом навода у медијима у власништву Јунајтед групе да ће председник Вучић потписати споразум са Приштином после избора, да су то медији који пласирају лажи као што су то чинили 2022. године и писали да ће председник Вучић одмах након априлских избора увести санкције Русији.

"Писали су да ексклузивно сазнају, а онда је то говорио и хрватски држављанин који се кандидовао за председника Републике Србије Здравко Понош, да ексклузивно сазнаје да је председник Вучић пристао, да ће дан након избора увести санкције Русији. И никада се нису извинили, рекли да нису били у праву, или да су имали сазнања која нису тачна", рекла је Брнабић.

Ти исти медији, додала је, су данас "523. пут" рекли да ће председник Вучић да призна независност Косова и Метохије одмах после децембарских избора.

"Бесмислено да се то ради у дану када та групација објављује да неће да се бави политичким маркетингом. Они немају други програм осим политички маркетинг. Они су у ствари хтели да кажу да ће затворити врата Српској напредној странци и коалиционим партнерима чак и да они плате термине за промо кампању. То показује како они схватају демократију и слободу говора", изјавила је Брнабић.

Брнабић је оценила да је емисија која ће се вечерас емитовати на, како је рекла, "Шолаковим медијима" управо политички маркетинг.

"Опет сат времена вређања председника Вучића у дану када су рекли да неће да се баве политичким маркетингом", рекла је Брнабић.

Извор: Танјуг