Вести

ОРЛИЋ: ОПОЗИЦИЈУ ЧЕКА ДЕБАКЛ НА БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА

О предстојећим изборима и скандалозном понашању опозиције, говорио је за телевизију Информер, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић.

Орлић је истакао да опозиција мења мишљење сваког дана и да су хтели прво раније изборе, а сада желе касније.

"Када послушате партије бившег режима видите да ни њихове речи не значе ни њима самима. На основу њиховог понашања видите да имају другачије понашање сваког дана. Пре избора су хтели да вешају Вучића да би расписао изборе, а када је то урадио онда су преко ноћи почели да протестују против тога. Тврдили су да ће бити убедљива победа, а доживели су потпуни дебакл. Сада мењају мишљење сваког дана и сада имамо у последњем законском дану 2. јуна. Хтели су прво што раније изборе, а сада желе што касније", рекао је Орлић.

"Понашали су се у Народној скупштини на најгори начин, дивљали и крали тоалет папир, па и њихови бирачи виде такво понашање. Њима је врхунац политичке мисли да украду тоалет папир и да га бацују по Народној скупштини, а када су то видели њихови бирачи кренули су да се крсте. Нису им више важне препоруке ОДИХР-а, а сада по њиховим тајкунским недељницима излази нова тема бирачки списак и дошли да драме и говоре како им држава то не да, а ми смо им исте секунде то дозволили", рекао је Орлић.

"Председник Вучић је био сатанизован на Шолаковим медијима. Тајкунски медији су о Александру Вучићу имали 80% програма и циљ им је била дехуманизација и сатанизација. Не желе да иду на изборе, јер знају да немају никакву подршку и чека их дебакл на београдским изборима. Сами су криви за дебакл и показали су својим бирачима понашање и своје лажи. Простачко и дивљачко понашање опозиције доводи до тога да опозицију чека дебакл. Мариника је говорила да сви треба да се уједине другог јуна на изборима, а ни 24 сата касније Драган Ђилас, шеф опозиције, каже да неће бити избора, не могу да се усагласе", закључио је Орлић.

Извор: Информер