Вести

Саопштење ОО СНС Љиг

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује покушаје ГГ и насилника из коалиције „Љиг против насиља“ да изманипулишу грађане Љига са причом да су они победили на изборима. Свако има право на своје мишљење и вољу и треба поштовати мишљење политичких неистомишљеника, али не треба малтретирати народ својим мишљењем и насилно га наметати другима.

Љиг је на изборима највећу подршку пружио Српској напредној странци јер Љижани верују у даљи напредак и развој наше општине.

Опозициона ГГ, која тврди да нема политичко опредељење, заједно са коалицијом „Љиг против насиља“, на своје скупове позива представнике листе „Србија против насиља“, да насиљем и скакањем по клупама на тргу намеће своје насилно мишљење грађанима нашег места. И праве „примерке“ су довели да им држе говоре, Срђана Миливојевића и Зорана Лутовца. Њих двојица не иду случајно у пару, јер ако народ не наседне на лажи Миливојевића, Лутовац им запрети шамарањем. Прави пример борбе против насиља.

Општински одбро Српске напредне странке је згрожен понашањем дела опозиционих „лидерчића“ у Љигу који позивају на насилно отимање власти и линч оних који не мисле исто као они и којима је једини циљ да се Љиг развија. Не скупљају се они због будућности грађана Љига, већ се боре за функције и фотеље.

Сигурни смо да ће наши грађани увидети да су преварени и да не постоји неопредељеност ГГ, већ да су продужена рука Ђиласових насилника.

Ми ћемо наставити да се боримо за наше грађане и нашу општину, јер смо поштени и вредни. Зато смо и освојили највише гласова на локалним изборима.

Љижани, не наседајте на лажи локалних опозиционих манипулатора. Ви знате да сте изабрали праве људе да воде нашу општину, људе које не занимају функције и звања, људе који нису себе називали председницима и функционерима пре избора. Изабрали сте људе којима сте једино битни ви и даљи развој наше општине.

Нека живи и нека се развија наш Љиг!

Оптински одбор Српске напредне странке Љиг