Вести

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЉИГ

Данашњи протест под паролом "против насиља" имао за циљ јасну поруку - позив на убиство председника Вучића!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг огласио се поводом данашњег инцидента и иступа у јавности уредника "Таблоида" Милована Бркића, који је позвао на ликвидацију председника Републике Србије, Александра Вучића.

Јасно је да су данашњи протести опозиције под лажном паролом "против насиља" имали за циљ прикривени позив на нереде, дестабилизацију и у коначници, државни удар као и претње смрћу упућене лично председнику Републике Србије Александру Вучићу.
Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује поступак Милована Бркића и његовог отвореног позивања на насиље и убиство, чиме шаље срамне и поражавајуће поруке свим пристојним грађанима Републике Србије, а нарочито нашој омладини.

У моменту када цела нација саосећа са трагичним догађајима који су се десили у претходним данима, срамна опозиција на челу са срамним уредником "Таблоида" користи исту и позива на насиље, нереде и убиства.

С тога, Општински одбор Српске напредне странке Љиг под хитно захтева хитну и брзу реакцију свих надлежних органа и институција, а пре свега адекватну реакцију полиције и тужилаштва против убилачке политике коју пропагира опозиција на челу са Милованом Бркићем.

Општински одбор Српске напредне странке Љиг