Вести

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЉИГ

Последњих недеља сви смо сведоци трагичних и немилих догађаја који су нас задесили. И у времену када је сачувати мир и стабилност један од најтежих задатака и највећих изазова, када су притисци са свих страна огромни, и када се председник Александар Вучић даноноћно бори за наше грађане, с друге стране, имамо поражавајућу слику коју срамна опозиција шаље у свет, која се понаша крајње скандалозно и недопустиво!

Злоупотребљавају ову тешку трагичну ситуацију и жртве младе деце зарад јефтиних и лажних политичких поена! Организују протесте и нереде под лажном паролом "против насиља", а заправо главни циљ им је дестабилизација државе, изазивање немира, нереда и хаоса по улицама Београда, блокада путева, угрожавање нормалног функционисања и кретања грађана, као и ширење неосноване мржње и панике међу народом.
Сви смо сведоци тога како јавно позивају на убиство председника, откидање глава и позивања младих да изађу наулице и да са пушкама решавају проблеме! Ништа им нијесвето! Ни вера ни деца ни породице, буквално газе преко мртвих! Свим могућим средствима се боре да униште свешто је до сада урађено за добробит Србије и њених грађана. Није им у интересу да Србија иде напред, путем напретка и просперитета!

Зато позивам све пристојне и нормалне грађане да сада више него икада будемо уједињени и сложни, да сви заједно подржимо најмасовнији скуп у историји, да подржимо политику и мере које спроводи влада Републике Србије у циљу борбе за очување мира, стабилности и напретка наше земље!
Захваљујући одговорној политици Српске напредне странке, а пре свега државној политици председника Републике Србије, Александра Вучића, грађани данас боље и сигурније живе, отварају се болнице, школе, фабрике и нова радна места, граде се путеви.

Зато још једном, позивам све грађане Републике Србије да се 26. маја 2023. године одазову у што већем броју и подржимо највећи скуп икада "Скуп наде" који ће бити организован испред Народне скупштине Републике Србије у Београду, да пошаљемо јасну поруку да нам је Србија на првом месту.

Потпредседник ОО СНС Љиг Веселин Шиљеговић