Вести

САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЉИГ

Претње смрћу, константни позиви на убиства и насиље, позивање младих да решавају проблеме пушкама, свакодневно блокирање путева и саобраћајница, организовање протеста и изазивање хаоса по улицама Београда а и шире, само су неки од примера како се страховито, бахато и неприхватљиво понаша опозиција и какву слику Србије шаљу у свет!
Таква понашања не само да су у најмању руку неприхватљива, већ су и тешко кажњива- прекршајна и кривична дела!
Не само да не поштује законе, већ не поштују никаква морална начела, ничег се не боје и ни од чега не презају!
У времену када је очувати мир и стабилност постао један од најтежих задатака, када су притисци са свих страна огромни на нашу државу, интересна група из опозиције жељна власти, покушава на све могуће начине да дестабилизује државу, искоришћавајући и политизирајићи трагичне догађаје који су нас све задесили као друштво, а који никако не смеју бити политички!!!
Сваки поштен и честит грађанин Републике Србије само жели мир!
Жели да живи безбедно у својој држави, где му је загарантована слобода кретања!

С тога, осећам велику потребу и одговорност, првенствено као грађанин Републике Србије, затим и као председник општине Љиг и председник ОО Српске напредне странке Љиг, да позовем све људе добре воље на јединство и слогу 26. маја 2023. године!
Да сви заједно, уједињени покажемо снагу и љубав према Србији, на челу са нашим председником Александром Вучићем, који једини има јасне циљеве, визије и планове за наставак борбе за напредак и развој Србије на њеном европском путу.
Зато и јесмо с правом највећа и најмасовнија странка, која ужива огромно поверење и подршку народа, што ћемо и демонстрирати на миран и цивилизован начин 26. маја 2023. године испред зграде Народне скупштине Републике Србије у Београду.
Овом приликом, желим да изразим посебну захвалност и дубоко поштовање за групу Срба са Косова и Метохије, која је чак из Лепосавића, кренула пешице за Београд, у жељи не само да подрже скуп "Србија наде" већ и да дају пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу, који улаже ванљудске напоре да сачува нашу јужну покрајину, да је одбрани и сачува мир, да се избори за опстанак српског живља на својим огњиштима и својој земљи!

За Србију наде!

Живела Србија!

Живео председник Александар Вучић!

Живео Љиг!

Драган Лазаревић, председник ОО Српске напредне странке Љиг