Вести

Саопштење за јавност

СНАГА ЈЕ УВЕК У ЉУДИМА

Поштоване грађанке и грађани Љига, јуче су и у нашој општини одржани парламентарни и локални избори на којима смо се изјашњавали да ли желимо Србију Драгана Ђиласа, или Србију Александра Вучића. Љиг је показао какву политику жели, и захваљујемо се свима који су подржали листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и листу „Александар Вучић – Љиг не сме да стане.“ Вашом подршком дали сте шансу за даљи развој Србије и нашег Љига.
Општински одбор Српске напредне странке у Љигу овим саопштењем обавештава јавност да ће и наредне четири године наша политичка опција са својим коалиционим партнерима чинити већину у локалном парламенту. Када је Љиг на првом месту није било тешко постићи договор око већине и наставка праћења политике једнаког развоја свих локалних самоуправа наше државе, али ми у Љигу смо схватили и поруку својих суграђана. Путеви, инфраструктура, све то губи на значају, ако се у трци коју трчимо за што већим општинским буџетом, и великим пројектима и грађевинама, забораве обични људи, људи који су ту међу нама, међу нашим комшијама, пријатељима, познаницима.
Српска напредна странка у Љигу је, пре свега захваљујући великом поверењу грађана у политику Александра Вучића, и свега онога што је он учинио за Љиг и Србију, добила још једну прилику да као стожер и нове локалне власти покрене промене у приступу локалној политици, која мора да омогући да сваки човек са својим потребама буде у фокусу локалне самоуправе. Само са таквим приступом, победа на следећим локалним изборима за четири године у Љигу ће бити још убедљивија.
Указано повење ћемо оправдати, и нећемо никада заборавити да је снага увек у људима.

ОО Српске напредне странке Љиг
Миломир Старчевић, повереник ОО СНС Љиг