Вести

Саопштење за јавност ОО СНС Љиг

Поштовани грађани Србије,

По завршетку парламентарних избора 2022. године, наша срамна опозиција, тако једва окупљена се истог тренутка удружује са једним истим циљем - да се само поново дочепају парламента по сваку цену. Већ тада крећу са ковањем најподлијих планова како би што пре кренули у сукоб и борбу са већинском, пристојном Србијом, која је своје поверење дала Српској напредној странци, на челу са Александром Вучићем.

Смислили су план да малтретирају поштене грађане Србије блокадама мостова и саобраћајница, да злоупотребљавају трагедије у искључиво своје личне политичке поене и сврхе, да прете, вређају неистомишљеницима, свакодневно изазивајући скандале.

Ни то им није било довољно, па су на данашњем заседању парламента по ко зна који пут у низу, још једном показали своје право лице! Своју бахатост, простаклук, примитивизам, бес, мржњу и агресију и на крају своју немоћ!

Јасно је да они нусу присуствовали седници Скупштине што их занимају тачке дневног реда или усвајање одлука које доносе напредак и просперитет Србији.
Оно што њих једино занима јесу ванредни избори.

Чему журба, опозицијо?!

Прва сасвим извесна чињеница је да ће се избори свакако одржати у што краћем периоду, а друга такође извесна чињеница јесте убедљива победа Српске напредне странке, упркос свим безуспешним покушајима опозиције да то промене.
Народ зна кога бира!
Народ зна ко се једини искрено залаже за интересе Србије и свих њених грађана! Народ зна ко је једини способан да води мудру, одговорну и дипломатску политику-политику мира, просперитета и напретка!
Народ је тај који ће дати коначан суд на изборима, а Општински одбор Српске напредне странке Љиг апсолутно је спреман да у сваком тренутку изађе пред свој народ како би оправдао сва очекивања својих грађана на предстојећим изборима.

Живела Србија!
Живео Љиг!

С поштовањем,

ОО СНС Љиг