Вести

Србија ће победити!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг је пажљиво пратио излагање председника Републике Србије Александра Вучића на седници Савета безбедности Уједињених нација у Њујорку.

Председник је темљено, аргументовано и чињенично пренео стање ствари и гласно рекао оно што читава Србија и српски народ мисле, бранећи српске националне интересе, нашу државу и наш народ.

У тренуцима када наш народ на Косову и Метохији трпи стравичан терор од стране Аљбина Куртија, када се боре за голи живот и егзистенцију, када трпимо притиске са свих страна, када нас оптужују за нешто што нисмо починили треба да се ујединимо и покажемо свету да иако смо мали и нема нас много заједно можемо да се изборимо за своју слободу. Каква год одлука о Сребреници да буде, шта год да нареде свом терористичком чеду Аљбину Куртију да уради по питању формирана ЗСО на Космету, ми се нећемо предати и заједно уз Александра Вучића наставићемо да се боримо за нашу Србију.

Месецима уназад смо сведоци напада на нашу отаџбину и осуђивања нашег народа, називајући нас геноцидним и злочиначким. Такве изјаве појединаца, подржане од стране опозиционих лидера у Србији, нас неће ослабити, већ ће нам дати ветар у леђа да се још јаче боримо за наш народ и државу.

Ми другу државу немамо, а ову нашу никоме не дамо. Ми других комшија, рођака, пријатеља немамо, а ове наше не дамо да ико малтретира и понижава.

Србија се никада неће предати, јер предаја није и никада неће бити опција.

Живала Србија!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг