Почетак радова на реконструкцији електромреже у општини Љиг

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЉИГ

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује још један у низу напад на председника Републике Србије Александра Вучића. Овога пута, безобразлук и безкрупулозно понашање су показали Марко Видојковић, аутор емисије на Н1 и његов колега Ненад Кулачина. Наиме, у епизоди од синоћ, поменути тајкуни су псовали мајку председнику Републике Србије, Александру Вучићу и на тај начин показали колику мржњу гаје према овом човеку!

Организовани и све чешћи напади на председника су недопустиви и морамо да приметимо да се никада, ни једном представнику власти, на овакв начин није претило најближим члановима породице, нити псовала мајка, жена, деца...

Општински одбор Љиг се пита до када припадници бившег режима мисле да се понашају на један овако криминалан начин и да ли стварно мисле да ће се оваквим понашањем вратити на власт?! Једино љубомора и завист према председнику Републике Србије Александру Вучићу, могу да доведу до оваквог понашања! Бившој владајућој странци је криво што је председник оволико успешан и што вредно ради за нашу земљу, а они сами ништа нису урадили, осим што су јњ ојадили и покрали!

Имамо само једну ствар да вам кажемо, а то је да ни један једини грађанин Србије неће подржати овако огавно, криминално и тајкунско понашање, јер нико не жели да на власт дођу тајкуни којима ће главни задатак бити да сеју мржњу и свађају народ!

Грађани Србије су бећ одавно своје поверење пруђили Српској напредној странци, која их води напред и која развија нашу Србију, а све о на челу са председником Републике Србије и председником Српске напредне странке, Александром Вучићем!