Вести

ВУЧИЋ: ПОНОСАН НА СРБИЈУ

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је нову железничку станицу Инђија, која се реконструише у оквиру изградње брзе пруге, на деоници Стара Пазова-Нови Сад.

ОРЛИЋ: БИВШИ РЕЖИМ СЕ СЛУЖИ НАЈПРЉАВИЈИМ ТРИКОВИМА

Воде ли нови изборни закони до регуларнијих избора, шта они доносе и шта о томе знамо? Следи ли обнова дијалога власти и опозиције? Да ли ће се прича о отварању медија завршити на формалним медијским представљањима?

МАЛИ: ОД ДАНАС ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА ПО 10.000 ДИНАРА

Здравствени радници добиће данас по 10.000 динара једнократне новчане помоћи, што је наставак континуиране подршке здравственим радницима, али и начин да им држава још једном захвали за све што чине за своју земљу и грађане, најавио је министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали.

ВУЧИЋ: МИР И СТАБИЛНОСТ ОД КЉУЧНОГ ЗНАЧАЈА ЗА ЦЕО РЕГИОН

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком. Двојица саговорника оценили су да су мир и стабилност од кључног значаја за цео регион.

СЕЛАКОВИЋ: РЕФЕРЕНДУМ У НЕДЕЉУ ЋЕ БИТИ ПРАЗНИК ДЕМОКРАТИЈЕ

Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић позвао је грађане да 16. јануара у што већем броју изађу на референдум o потврђивању Акта о промени Устава Републике Србије, истакавши да је уверен да ћемо у недељу бити сведоци манифестације државотворности и друштвене одговорности.

ВУЧИЋ ПРИМИО У ОПРОШТАЈНУ ПОСЕТУ АМБАСАДОРА АРАПСКЕ РЕПУБЛИКЕ ЕГИПАТ

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Арапске Републике Египат Амра Алгувејлија и захвалио му за неизмеран допринос унапређењу билатералних односа и сарадње у различитим областима.

МАЛИ: ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ СУТРА ДОБИЈАЈУ ПО 10.000 ДИНАРА

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали најавио је да ће здравствени радници сутра добити по 10.000 динара једнократне новчане помоћи, што је наставак континуиране подршке здравственим радницима, али и начин да им држава још једном каже хвала за све што чине за своју земљу и грађане.

ВУЧЕВИЋ: ВУЧИЋ МОРА ДА БУДЕ КАНДИДАТ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Александар Вучић има обавезу да се кандидује за председника Србије и не знам шта ми у Српској напредној странци чекамо да га истакнемо као кандидата, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић.

Pages