Вести

Весић: Ђилас се нада да ће освојити власт ако падне крв

Горан Весић, заменик градоначелника Београда и високи функционер СНС-а говори о све чешћим претњама смрћу који стижу на адресу председника Вучића, односима у странци, изборима и коалиционим партнерима.

Вучић: Важно је да смо у Давосу, да је Србија добро представљена

Председник Србије Александар Вучић изјавио је, уочи отварања Светског економског форума у Давосу, да је то одлично место где за кратко време може много да се чује, сазна и да се остваре важни контакти, на корист Србије.

Ђурић: Претње Вучићу, напад на Србију

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић изјавио је да позив на убиство председника Вучића и његове породице није ни политика ни обично лудило Ђиласа и његових сабораца, већ је то "напад на Србију и мора без одлагања бити санкционисан".

Селаковић: Аргументација Ђукановића правно неоснована, није валидна

Генерални секретар Председника Републике Никола Селаковић оспорио је данас аргументацију председника Црне Горе Мила Ђукановића у прилог Закону о слободи вероисповести у Црној Гори и навео да је све што је Ђукановић изнео правно неосновано и да није валидно.

Весић: Тужилац да реагује на претње Славка Татића Вучићу

Функционер ДС на Врачару Славко Татић, отац садашњег председника ове странке на Врачару Богдана Татића, данас је путем Твитера упутио претње члановима породице Александра Вучића, а заменик градоначелника Горан Весић указао је да би на овакве "језиве претње" морао да реагује тужилац.

Kубуровић: Србија више никада не сме бити земља тајкуна и криминалаца

Чланица Председништва Српске напредне странке и министарка правде Нела Kубуровић поздравила је реакцију тужилаштва и иницијативу да преиспита да ли постоје елементи кривичног дела у твиту Весне Пешић, који сматра скандалозним.

Одржавање штанда у Љигу

У петак, 17. јануара активисти Општинског одбора Љиг организовали су штанд приликом чега су својим суграђанима делили промотивни материјал и најновији број Информатора Српске напредне странке.

Pages