Вести

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ЉИГ

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује поновне нападе на породицу председника РепубликеСрбије, Александра Вучића.

Србија је слободна и демократска држава

Тајкунски медији су насиље својих финансијера са улице пренели на портале и медије, лажно оптужујући Србију за пад демократије и тако понижавајући изборну вољу пристојних грађана Србије који само желе бољи живот и даљи напредак и изградњу наше државе.

Срамни потези насилне опозиције

Општински одбро Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује насиље опозиције коју спроводе над изборном вољом грађана Србије.
Ђиласови пулени који се крију иза листе „Србија против насиља“ покушавају на једини њима познат начин да отму власт, насиљем.

Саопштење ОО СНС Љиг

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује покушаје ГГ и насилника из коалиције „Љиг против насиља“ да изманипулишу грађане Љига са причом да су они победили на изборима.

ГАШИЋ: МУП ПРЕДАНИМ РАДОМ ЧИНИ СВЕ ДА СУЗБИJЕ ИРЕГУЛАРНЕ МИГРАЦИЈЕ

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је приликом обиласка припадника Министарства унутрашњих послова у Регионалном центру граничне полиције према Бугарској да полиција преданим радом и истрајним акцијама на терену чини све да сузбиjе ирегуларне миграције и обесхрабри и ухапси све кријумчаре људима.

ШАПИЋ: ЧЕЛНИЦИ ГРАДОВА И ОПШТИНА ИМАЈУ ВЕЛИКУ ОДГОВОРНОСТ ДА СЛУЖЕ ГРАЂАНИМА

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић обратио се учесницима 51. Скупштине Сталне конференције градова и општина и том приликом указао на важност посла који обављају челници локалних самоуправа реагујући на свакодневне изазове.

ПРОГРАМ МЕРА ПОДРШКЕ ПОРОДИЉА

У оквиру мера популационе политике коју спроводи Општина Љиг, у петак, 24. новембра на пријему је било 70 породиља које су до почетка новембра поднеле захтев и оствариле право на накнаду. На њихове рачуне уплаћено је 500 евра у динарској противвредности као и пакет памперс пелена за бебе.

ЉИГ МОЖЕ ДА РАЧУНА НА ПОДРШКУ ЗА ПРОЈЕКТЕ КОЈИ СУ У ТОКУ

У уторак, 28. новембра , Љиг је посетио др Владимир Орлић, председник Народне скупштине Републике Србије и кандидат са листе “Александар Вучић – Србија не сме да стане“, и том приликом обишао радове у центру општине.

Pages