Почетак радова на реконструкцији електромреже у општини Љиг

ВУЧИЋ: ПОСВЕЋЕНИ СМО ДОДАТНОМ РАЗВИЈАЊУ СВЕУКУПНЕ САРАДЊЕ СА САД

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са конгресменом Сједињених Америчких Држава Мајклом Тарнером, са којим је разговарао o билатералним односима, европскoм путу Србије, дијалогу Београда и Приштине и свим другим актуелним регионалним и светским питањима.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО ЈЕ ТЕЛЕФОНОМ СА ЕНТОНИЈЕМ БЛИНКЕНОМ

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је вечерас телефоном са државним секретаром Сједињених Америчких Држава Ентонијем Блинкеном о ситуацији на Косову и Метохији, европском путу Србије и билатералним односима Србије и САД.

БРНАБИЋ: СТАБИЛНОСТ И ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ У ИНТЕРЕСУ ЧИТАВОГ РЕГИОНА

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је са високим представником међународне заједнице у Босни и Херцеговини Кристијаном Шмитом о значају заједничких пројекта у региону за његов напредак, као и изналажењу начина да се њихова реализација убрза.

ВЕСИЋ: ЦИЉ РАДНЕ ГРУПЕ ДА УБРЗА СВЕ ПРОЦЕДУРЕ

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић одржао је састанак новоформиране Радне групе министарства задужене за пројекат изградње највећег постројења за прераду отпадних вода у Србији "Interceptor" Ушће-Велико Село.

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЉИГ

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује још један у низу напад на председника Републике Србије Александра Вучића. Овога пута, безобразлук и безкрупулозно понашање су показали Марко Видојковић, аутор емисије на Н1 и његов колега Ненад Кулачина.