Вести

БОЛЕСНА „КАМПАЊА“ БОЛЕСНИХ ЂИЛАСОВИХ СЛЕДБЕНИКА

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу упућене од стране болесних Ђиласових следбеника.

У времену у коме живимо не сме да буде поделе народа и не сме се никако изазивати грађански рат, а то управо опозиција предвођена Драганом Ђиласом, а потпомогнута Западом и Куртијем, ради. На све могуће начине опозиција покушава да усмери мржњу према Александру Вучићу, његовој породици и деци. И ту се не заустављају, већ политичке неистомишљенике називају сендвичарима, крезубима, неписменима и неретко спомињу освету, јурење по улицама и ломаче. Ваљда им смета што та пристојна Србија подржава политику Александра Вучића и његову борбу за даљи напредак Србије, за бољу и лепшу будућност свих наших грађана и деце.

Болесни машински ум Драгана Ђиласа је отишао корак даље у својој мржњи и на умрлицама приказао оно на шта позива месецима, на убиство и смрт председника Александра Вучића.

Драгане Ђилас, ми ти поручујемо да ти се болесне жеље никада неће остварити и да смо сви ми заједно на челу са Вучићем насупрот тебе, а испред Србије штитећи је и бранећи од лопова, сепаратиста и криминалаца као што си ти.

Нећемо да се делимо, јер смо један народ. Нећемо да се бијемо ако не мислимо исто, јер смо браћа и сестре. Нећемо личне и политичке интересе да стављамо испред Србије, јер само једну отаџбину имамо.

Нека живи наша Србија!

Нека живи Александар Вучић!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг