Вести

БОЖИЋ: НАРОД МОРА ДА ЗНА ДА ЋЕ СЕ МАФИЈИ СТАТИ НА КРАЈ

"Председник Вучић је најављивао овакву врсту притисака и удара и све оно што је рекао део по део се обистинио. Вучић је трпео притиске на Србију, пре свега кроз различите нон-пејпере, кроз различито опомињање када кажу да би требало српски народ прогласити геноцидним. То доживите са спољне стране од спољних фактора утицаја, када то пребаците на унутрашњи терен онда заиста добијете праву слику, дакле све што се дешавало у претходном периоду јесте једна врста притисака на Србију", рекла је члан Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић.

"Оно о чему сада говоримо је управо једна врста притисака, а видели сте и сами када је од фебруара Беливукова криминална група притворена, да се заиста није десило ниједно мафијашко убиство у Београду а и шире", објаснила је Божић.

"Председник Србије је врло одлучно иступио да томе стане на крај и зато сада и трпи највеће притиске од стране највећих криминалаца, мафијашких група, политичких лешинара и тајкуна", рекла је Божић.

"Када говоримо о овом чланку који се појавио од стране неких "независних" медија који су тако независни, а увек су зависни од страних финансирања, ту видите комплексност државног удара који траје, а он се не дешава преко ноћи, он има свој почетак, разраду и закључак", истиче Божић.

"Председник Србије заиста трпи и подноси највеће могуће ударце. Не говори се само о једном чланку, већ о низу текстова који се појављују. Дошли смо до тога да они већ отворено прете, па подсетимо се оног снајпера на грудима председника Вучића и те малициозне фотографије, у једном медију се пишу практично најаве свега онога што ће сачекати председника Вучића", рекла је Божић.

"Ово није само покушај државног удара изнутра, већ је у спрези са свим факторима споља и ово је врло опасна ситуација. Да ви на основу изјаве једног кољача, криминалца и убице, читава јавност је упозната са каквим монструмима заиста имамо посла, и ви онда долазите у ситуацију да кажете да те снимке није требало обелоданити", рекла је Божић.

"Снимци треба да буду објављени јер народ мора да зна да ће се мафији стати на крај и да је Србија правна држава", закључује Божић.