Вести

ГЛИШИЋ: ВУЧИЋ ЈЕ ПОХАПСИО СВЕ КРИМИНАЛЦЕ

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да је странка веома јака и да њихови скупови броје неколико хиљада активиста:

"Сви се плаше масовности наше странке јер би и они волели да се тако окупе. То су скупови где смо окупили 169 градских одбора, а нису митинзи. То су кандидати за одборнике, људи који ће бити на листама", рекао је Глишић.

Глишић додаје да добра политика привлачи много људи, све више младих ради, напокон се осећа да је боље у земљи јер људи осећају добро странке.

Када је реч о криминалној групи Беливука и инсинуације да су они у вези са Српском напредном странком, Глишић је рекао:

"Ми смо показали да су они чинили те злочине, открили ову криминалну групу и управо је председник Вучић тај који је хапсио све криминалце, него људи формирају мишљење на основу гласина", рекао је Глишић.

Глишић је подсетио како су много успеха имали у већини градова Србије, да су градили фабрике, путеве, мостове... Глишић је такође обећао у наредних годину дана да ће бити спојен ауто-пут Милош Велики са Ваљевом.

Глишић се осврнуо и на политику Црне Горе према нашој земљи:

"Његова мржња је надмашила и ону коју смо доживели у Јасеновцу. Ја не знам шта се том човеку десило. Његова посета Сребреници је мржња према Србима, а не одавање почасти жртвама", рекао је Глишић.