Вести

КЕСАР: ОДНОС БЕОГРАДА И ПОДГОРИЦЕ ВАЖАН ЗА СТАБИЛНОСТ РЕГИОНА

Јуче је одржан састанак на високом нивоу, на коме је присуствовао председник Републике Србије Александар Вучић, председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и премијер Црне Горе Здравко Кривокапић, и ту је истакнуто да само конструктиван дијалог ствара предуслов за стварање климе за боље разумевање и превазилажење одређених нејасноћа ако оне постоје, рекао је народни посланик Дејан Кесар.

"Однос званичног Београда и званичне Подгорице је јако битан за стабилност читавог региона и веома је важно истаћи да председник Србије даје подршку свим земљама које су на европском путу, али истовремено нам је веома значајна ревитализација комплетне инфраструктуре које поседују обе државе са посебним акцентом на железничку и путну инфраструктуру и дајући значај изградњи ауто-пута Београд -Јужни Јадран и модернизацији железничке инфраструктуре Београд - Бар", рекао је Кесар.

"Степен слободе медија показује да неко из ванпарламентарне странке може равноправно да прича са припадницима позиционе странке на медијима са националном фреквенцијом", рекао је Кесар.

"Лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић је бежао у Румунију када је дошло до самопроглашења независности Косова, ишли су у стране амбасаде да моле да се одложи самопроглашење да би могли да победе на изборима, како би могли да наставе све оне ствари које су радили до 2012. године", рекао је Кесар.