Вести

КИСИЋ ПОСЕТИЛА КАМП У ПРИРОДИ ЗА ПОРОДИЦЕ

Министарка за бригу о породици и демографију проф.др Дарија Кисић посетила је данас едукативни камп у природи за породице, који је у Подбуковима код Ваљева организовало Удружење "Први пут са оцем" уз подршку тог министарства.

Кисић је истакла да је циљ одржавања тог кампа да родитељи проведу више времена са својом децом и да је зато та активност добила подршку ресорног министарства на недавном конкурсу за пројекте породично правне заштите грађана, подршке породици и деци у 2023. години.

Министарка Кисић је рекла да је велико задовољство данас бити са децом и њиховим родитељима, јер то, како је истакла, и јесте циљ, да проведемо више времена са својим породицама, из којих сви црпимо снагу и енергију. Министарка Кисић је подсетила да су кампови, које је организовало то удружење у претходном периоду одржани и на Старој планини, Гочу и Фрушкој Гори.

Представник Удружења "Први пут са оцем" Мирко Митровић нагласио је да се овакав вид активности спроводи већ 14 сезона, са циљем подизања свести да је неопхдно посветити више времена породици и деци.

Извор: Танјуг