Вести

КИСИЋ: ЖЕЛЕТИ СМРТ ДРУГОМ ЧОВЕКУ МОЖЕ САМО БОЛЕСТАН И ПОРЕМЕЋЕН УМ

Министарка за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије проф. др Дарија Кисић трекла је да објављивање читуље са сликом председника Србије неће помоћи опозицији да га победи.

"Да ли иједан здрав ум може да пожели смрт другим човеку? Докле неко може ниско да пада, да буде нечовек, да за политичку борбу користи најстрашнија средства од вређања председника државе и његове породице и деце, до писања умрлица и најава сахрана? Желети смрт другом човеку може само болестан и поремећен ум. У томе никада није било, нити ће бити ничега смешног, ни духовитог, ни паметног", истакла је Кисић.

Кисић је рекла да је ово низак потез опозиције, која како је навела, не може да поднесе да је слабија и да нема подршку народа и никакав план да земљу учини још јачом и напреднијом.

"Ако је ваша политика да својим противницима и неистомишљеницима желите смрт, онда нам је свима јасно колико сте уствари јадни и немоћни. То вам неће помоћи да победите, јер народ зна ко је човек, народ зна ко воли своју земљу и ко свим срцем ради за боље сутра свих грађана Србије. Иако га стално вређате и претите му, председник Србије Александар Вучић никада није био јачи и то вам је сваки пут показао када вас је побеђивао. Уз председника Вучића и његову породицу свим срцем", поручила је Кисић.

Извор: Танјуг