Вести

МАЛИ: МРЖЊА ОПОЗИЦИЈЕ ПОСТАЈЕ СВЕ СТРАШНИЈА И МОРБИДНИЈА

Мржња коју представници опозиције показују према председнику Србије Александру Вучићу сваког дана постаје све страшнија, али и морбиднија. Језиви напади и претње смрћу су добили своју кулминацију умрлицом са његовим ликом, рекао је потпредседник Владе Републике Србије и министар финансија Синиша Мали.

Ове лажне патриоте, заслепљене мржњом према председнику, који се скривају под слоганом “Србија против насиља” и којима је циљ искључиво да изазивањем немира дођу на власт, само су наставиле са већ устаљеном праксом скандалозних и монструозних напада на председника.

Ово је само део специјалног рата који се води против Вучића – имали сте прилику да видите и вешала на њиховим протестима, затим спаљену лутку са његовим ликом у Хрватско.

Јасно се види оркестрирана кампања са различитих страна са циљем застрашивања. Њихови очајнички покушаји да спрече напредак земље никада нису и никада им неће поћи за руком.

Симбол политике Александра Вучића су нови путеви, нове болнице и школе, веће плате и пензије, бољи квалитет живота грађана и напредак земље. А симбол њихове кампање су говор мржње, гађање тоалет папиром, промоција насиља. То је оно што нуде грађанима Србије на предстојећим изборима у Београду 2. јуна. И то је оно због чега им је народ 17. децембра показао да таква политика неће проћи.

Позивам надлежне да казне починиоце овог гнусног дела и пружам снажну подршку Александру Вучићу и његовој породици.

Извор: Танјуг