Вести

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ЉИГ

Општински одбор Српске напредне странке Љиг најоштрије осуђује поновне нападе на породицу председника РепубликеСрбије, Александра Вучића.

Друштвене мреже су после председникове посете Врању преплављене коментарима мржње и претњама председнику Александру Вучићу и његовој породици. Поред гнусних и језивих коментара на рачун Вучићеве кћерке, нова претња је упућена и председнику Републике Србије.

Иако постоји политичка различитост и другачије мишљење не треба се водити мржњом и мрзети децу политичког неистомишљеника. Децу у политику не треба мешати, чија год она била. Ђиласове присталице никако да схвате да пристојна Србија све решава без сукоба, без претњи, без мржење, али да своју српску децу неће дати антисрбима да их понижавају, вређају, силују и убијају.

Општински одбор Српске напредне странке Љиг апелује на надлежне службе да одмах и по хитном поступку реагују и казне починиоце. Угрожавање безбедности председника Републике Србије је кажњиво Законом Републике Србије, а безбедност његове породице не сме бити доведена у питање. Монструми који се крију иза „анонимних“ профила се морају пронаћи и бити кажњени по Закону, а Вучићу и његовој породици мора бити обезбеђена сигурност и нормалан и сигуран живот.

Општински одбор Српске напредне странке Љиг