Вести

СЕЛАКОВИЋ: КУРТИ ЈЕДИНО САЊА О ТОМЕ КАКО ДА СТВОРИ ТЗВ. ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ

Mинистар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић реаговао је на најновије увреде које је Аљбин Курти упутио председнику Републике Србије.

"Док Александар Вучић води политику која осигурање мира и стабилности поставља не само као национални циљ Србије, већ гледа и значајно шире чувајући читав наш регион, градећи регионалне иницијативе попут Отвореног Балкана, градећи ауто-путеве и брзе пруге, које све више повезују престонице региона. показујући спремност да целом Западном Балкану помаже оним чега на тржишту недостаје, било да су то вакцине, респиратори или пшеница и кукуруз, дотле мали балкански Хитлер, једино сања о томе како огњем и мачем да покори и освоји север Косова и Метохије, како да Србе склони са лица земље и како да створи тзв. Велику Албанију",нагласио је Селаковић.

"Мали балкански Хитлер се не бави ничим другим до Хитлеровим идејама, лажима и провокацијама и било би добро када би ту могао да се заустави, али када је неко мали балкански Хитлер, од њега ништа не може да вас изненади", навео је Селаковић.