Вести

СЕЛАКОВИЋ: МИНИСТАРСТВО ЈЕ ДО САДА ПОМАГАЛО УДРУЖЕЊУ АКАДЕМСКОГ ЦЕНТРА

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Милош Вучевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић и градоначелник Новог Сада Милан Ђурић присуствовали су отварању Академског центра за заштиту животне средине и одрживог развоја, приликом чега су уручена и специјална помагала за децу, која су набављена захваљујући хуманој мисији Удружења "Чепом до осмеха".

Селаковић је рекао је да је то министарство до сада помагало овакав рад, а да ће се та сарадња и даље наставити. Селаковић је истакао да живимо у времену у коме се човек озбиљно одродио од природе.

Оваква удружења, али и многа друга која ће се окупљати управо у оквиру овог Академског центра јесу једно велико охрабрење и показатељ шта могу људи удружени својом слободном вољом, волонтерски, да учине на плану заштите животне средине. Ако то могу слободно удружени људи, који делују из чисте добре воље, можете мислити шта чини озбиљним улагањима у заштиту животне средине и наша држава, рекао је министар Селаковић.