Вести

Србија је слободна и демократска држава

Тајкунски медији су насиље својих финансијера са улице пренели на портале и медије, лажно оптужујући Србију за пад демократије и тако понижавајући изборну вољу пристојних грађана Србије који само желе бољи живот и даљи напредак и изградњу наше државе.

Површинска анализа, назови експерткиње, Александре Карпи да су Србија и њени грађани у недостатку демократије гласали за Српску напредну странку, без икаквих аргумената и доказа, само доказује њену пристрасност и приврженост насилницима из опозиције и придружујући се њиховој мржњи према Србима и Србији покушава да дестабилизује нашу државу, а изборну вољу грађана да поништи.

Као „експерткиња“, Александра Карпи, би требала да има објективан став и да се на основу ситуацује у Србији постави и искаже објективно мишљење, а не да исказује своје лично мишљење и да га намеће другима као једино решење. За то нам нисте потребни, „експерткињо“ Карпи, за таква насиља над вољом грађана имамо опозицију која насиљем покушава да обезвредни вољу већине.

Критика коју је изрекла Александра Карпи би можда и имала неког смисла када би она била релевантна и озбиљна аналитичарка, која у обзир узима све чињенице и ситуације и у земљи и у региону. Њено мишљење не занима грађане Србије који желе да живе нормално, који не желе сукобе на улицама и грађанске ратове. Опет, за изазивање таквог хаоса и насиље на улицама Србије имамо опозицију која би насиљем да отме власт од народа и људи којима је тај народ дао своје поверење.

У Србији је демократија наступила тек после одласка „демократа“ са власти. Од 2012. године имамо заиста демократску државу у којој свако може да има и каже своје мишљење, али демократија не подразумева да ваше мишљење мора бити и мишљење осталих. С тога, свако нека мисли и говори своје мишљење, али никоме нека не ставља мету на чело у колико има другачији политички став.

Општински одбор Српске напредне странке Љиг овим саопштењем изражава гнушање према антисрпским и антинародним деловањима тајкунских медија као што је Н1. Ако вас већ плаћају да пљујете политичке неистомишљенике и политичке противнике ваших газда, бар поштујте свој народ и њихову вољу.

Србија не сме да стане и никада неће стати, баш због оних који је мрзе и који мрзе српски народ. Такви антисрби се насиљем боре да воде Србију и њен народ до прапости и испуњења својих задатака од стране Запада. Можда ће и успети, али у неком другом универзуму, јер се у Србији и даље пита народ!

Живела Србија!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг