Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ФОРМИРАЛА ВЛАСТ У ЉИГ

Општински одбор Српске напредне странке Љиг изражава задовољство чињеницом да је данас конституисана Скупштина општине Љиг и изабрано руководство, чиме је изборни процес завршен у складу са законом.

Избором новог председника општине Љиг, Миломира Старчевића, створени су услови да Љиг уз подршку државе настави даљи развој и напредак кроз започете, као и нове пројекте, за које и Љижани сматрају да су им од велике важности и због којих су у великом броју Српску напредну странку подржали на локалним изборима.

Политику Српске напредне странке, као и избор најбољих људи за руководство општине Љиг, подржали су и Социјалистичка партија Србије и ГГ „Заједно и одлучно за Љиг, чиме су доказали да никакви притисци, претње и уцене насилне опозиције не смеју да утичу на здраворазумно мишљење и одлучивање.

Најрадоснија чињеница је да су легитимитет својим присуством данашњој седници Скупштине општине Љиг дале и опозиционе листе, које су се силно бориле да протестима застраше и уцене одборнике у Скупштини општине Љиг и дају им подршку у уништавању наше општине.

Опозиција у Љигу је очајна и њихови очајни потези и притисци им нису дали резултат. Увидели су, али никако да прихвате да њих народ не жели, да народ не жели да их воде „домаћини“ на плећима државе и насилници са палицама у рукама и мржњом у очима. Грађане Љига нису преварили, није их више као што представљају. Љижани подржавају политику Александра Вучића и Српске напредне странке и зато су им највећу подршку на изборима и дали.

Нека нам је срећно, Љижани!

Живео наш Љиг!

Живела наша Србија!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг