Вести

Тајкунски медији нападају све који воле Србију

Свакодневни напади тајкунских медија на председника Републике Србије Александра Вучића и његову породицу показују колико опозиција мржње има према свима који воле нашу Србију.

Безобразни, крвожедни и болесни опозициони "лидерчићи" позивају свакодневно на убиство председника Александра Вучића, на свакојаке глупости према деци Александра Вучића, а сада нападају и Андреја Вучића, брата председника, и Милоша Вучевића. Нападају их само зато што воле Србију и не боје се да то покажу, не крију пре Западним непријатељима да им је Србија и српски народ на првом месту.

Док су владали Србијом, отимајући власт на улици, уништили су сваку фабрику, банку, предузеће и народ их је отерао са власти. Сада када поново стабилно стојимо на својим ногама, покушавају да нам уруше и омаловаже државу, институције и сам народ.

Тајкунски медији свакодневно циљају политичке неистомишљенике, позивајући се на њихов линч, лустрацију, неретко и убиство. То пристојна Србија не дозвољава и зато оваква опозиција никада неће бити ни близу власти.

Општински одбор Српске напредне странке Љиг пружа неизмерну подршку председнику Александру Вучићу, Андреју Вучићу и Милошу Вучевићу да настава свима показује колико воле нашу отаџбину и да пред свима бране и наш народ и нашу државу.

Живела наша Србија!

Општински одбор Српске напредне странке Љиг