Вести

ВЕСИЋ: ПОРОДИЦА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА СТАЛНА МЕТА ТАЈКУНСКИХ МЕДИЈА

Данашња насловна страна Нове С доказ је да породица председника Александра Вучића представља сталну мету тајкунских медија, рекао је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић.

За недостатак политике, непрестане поразе на изборима и мањак подршке грађана увек им је крив неко други, а најчешће породица председника Вучића.

Зато се користе најгорим увредама, лажима, а није им страно ни то да позивају на линч и убиство председника и чланова његове породице.

Српска напредна странка, и сви ми који смо њен део, поносни смо што је Андреј Вучић заједно са нама и што је члан наше странке.

За 16 година, колико постоји Српска напредна странка, успели смо, вредним и посвећеним радом, да реформишемо нашу земљу тако да је данас Србија једна од привредно и економски најмоћнијих држава у овом делу Европе.

Најзаслужнији за тај успех је председник Републике Србије, Александар Вучић, који је својом визијом и одлучношћу мотивисао руководство и чланство Српске напредне странке да неуморно ради на изградњи јаке и независне Србије.

Пошто одлично познајем Александра и Андреја Вучића, као и будућег премијера Милоша Вучевића, знам да их овакви напади неће зауставити да раде и да се боре за нашу Србију. Напротив. Мотивисаће их да раде још снажније и још марљивије за Србију и све њене грађане!

Идемо у нове победе!

Живела Србија!

Извор: Танјуг